“Ben ff bootcampen hoor”

“Ben ff bootcampen hoor”
april 21, 2017 admin

Een avondje in februari:

Ik sta me klaar te maken voor een avondje bootcamp.. Of eigenlijk hijs ik me een soort van in m’n sporttenue en verlaat ik met frisse tegenzin het huis.. Ik kijk naar de meters galerij die voor me liggen en even denk ik dat ik m’n warming-up op de galerij kan doen.. Maar gelukkig bedenk ik me ook weer want hoe idioot ziet het er uit als ik al jumping jackend over de galerij hups terwijl al mijn licht bejaarde buren hun kopje koffie staan te zetten.. Oké laat maar en ik sjok over de galerij en zwaai vriendelijk naar al mijn buren..
Eigenlijk wil ik m’n kettebell van 7 hoog naar beneden slingeren en ook koffie zetten en op de bank ploffen..

Maar nee! Kom op huppetee de lift (lift?) in.. Ik laat me rustig naar beneden zakken en leun perongeluk tegen de liftknopjes aan.. na 2 tussenstops beland ik op de BG.. De mevrouw die wil instappen heeft twee witte papieren zakken waar de heerlijke geur van versgebakken patat uitkomt.. ik ga dus met die mevrouw mee besluit ik..
Oh nee ik wordt opgehaald (in de auto) door mijn zus.. ze staat er al dus ik kan niet meer met die mevrouw mee..

Nou oké dan.. we rijden vrolijk kletsend nog geen km naar het sportveld..
Het begint werkelijk keihard te sneeuwen en ik wil eigenlijk het liefst instappen bij iemand van de vorige groep die net klaar is maar helaas dat is me niet gelukt.. mijn zus sjort me aan mijn rugzak (waar mijn loeizware kettebell in zit) de auto uit en duwt me naar het sportveld.. jahaa

Ik zie de sneeuwvlokken vrolijk naar beneden dwarrelen en het sportveld veranderd in een prachtig wit veld.. oh jee ik krijg kriebels… kriebels om kerstliedjes te zingen en sneeuwengeltjes te maken.. weet je wel op je rug in de sneeuw gaan liggen en dan lekker waaieren..
nee ook dat is niet gelukt.. want daar is mijn uiterst gemotiveerde fourprojects bootcamp coach die roept: KOM OP MIES! ja ja ik kom er aan..

ik moet zwaar aan de bak..
BAM! burpees (hatelijk), sit ups (koud man die sneeuw), squats (auww mien beentjes), push ups (kan ik niet) en weet ik het wat ik een uur lang allemaal gedaan heb..
na een uur is het voorbij en ga ik moe en aan de zuurstof naar huis.. ik laat me weer heerlijk per auto naar huis vervoeren en sta voor het trappenhuis even zinnig te staren naar de trappen.. dit zou een goede cooling down zijn.. ja zou kunnen ja..

pling plong! Haaaaay lift..

In de lift hangt zo”n mega grote spiegel.. Dank voor deze spiegel.. ik heb hier al zo vaak gauw even m’n haar kunnen doen als ik weer eens te laat was.. maar ik kijk ook altijd stiekem naar de mensen die ook in de lift staan.. zo stom als ze dan opeens doorhebben dat je hun oorhaar via de spiegel zit te bestuderen.. iewww ja sorry ik weet ook niet waarom ik dat doe..
ik zie nu een soort meisjes Olaf in de spiegel met uitgelopen mascara.. ik draai een rondje om m’n as en kijk of deze avond wat heeft opgeleverd.. Oooh ja zeker wel! HAHAHAHA nee hoor mensen zo snel gaat dat niet..

Als ik dan op de 7e ben beland en uiteindelijk de galerij over ben geglibberd en voor de voordeur sta hoor ik dat daarachter bootcamp deel 2 op me wacht.. hallooo mama is thuis?

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*