Heldere Momenten

Heldere Momenten
april 21, 2017 admin

Jolie had vandaag zo”n huildag.. NIET TE DOEN! ik kón niet meer.. Ik kon niet meer hupsen, niet meer zingen, dansen, sambaballen en weet ik het wat ik allemaal geprobeerd heb.. ik kon niet meer.. ik wilde slapen.. alleen maar slapen en zelf ook huilen.. Eerst huilen en dan slapen..

Door te slapen kan je nadenken
Door te slapen kan je ook uitvoeren waar je net over nadacht.. hoe vaak loop ik naar de keuken sta ik daar en weet ik het niet meer? Ik loop dan terug naar de woonkamer en probeer dan weer na te denken over wat ik dan vergeten ben; in de hoop dat het me weer te binnen schiet; om vervolgens weer terug te lopen naar de keuken en: wat deed ik hier nou? Meestal is het wel logisch en zit Joah bijvoorbeeld z’n prakkie met z’n hand uit z’n bakje te scheppen.. lepel! Of dat ik op de bank ga zitten in een natte plek.. oh ja gatver… Of EINDELIJK in de Hema staan en dan… IK WEET HET NIET MEER! Waar is mijn lijstje?! Op m’n phone en die ligt in de auto..
Heldere momenten vandaag: negative

Door te slapen doe je ook gezelliger.. “gezellig” even een broodje eten met mijn kleine vent.. vandaag is het een soort van voedertijd op een boerderij (zoals m’n opa het vroeger deed bij de koeien) het moet NU, het moet SNEL en het moet omdat IK het zeg en ook NETJES in gelijke happen.. arm kind..
Of “gezellig” even koffietje in de stad.. HAHAHAHAHA daar ga ik niet eens verder op in..

Moe..Ik heb niet eens door dat Joah al ruim een half uur naar dr Phil kijkt.. kijk mama huilen en auw en hij wijst naar de Tv.. keurig.. een aflevering over een creepo die zijn vrouw regelmatig in elkaar beukt. Of Greys Anantomy.. Heerlijk even een aflevering (of 2) kijken.. doelloos voor je uit staren.. en… Joah staart vrolijk mee.. kijk mama BJOED! Allemaal bjoed! Auw mama!
Oke oke dit is niet handig…

Ik heb ook niet door dat Jolie me al een uur aankijkt op de babyfoon.. ja ik heb zo eentje met een camera waar je 100 x per minuut opkijkt en hoop dat ze niet wakker wordt.. ooh man weer een fles.. Moeeeeeee.. kannie nadenken..

Moe ik ben zo moeeeeeee moe moeeeeeeee… het gaat als een melodietje door m’n hersenpan.. Die voelt als een steelpan. Plat en metalig… pan pan pan

Als ik dan bij de Albert Hein met mijn Kruidvatvoordeelkaart probeer te pinnen en de kauwgomkauwende tiener achter de kassa me schaapachtig aankijkt, NIKS zegt en alleen maar naar mijn baby zit te smilen ben ik er klaar mee: IK WIL NAAR BED..

En tot slot: als je slaapt zit je hoofd ook leuker.. nu heb ik vandaag een soort standaard fronshoofd en ik kijk misschien zelfs wel een beetje naar..
Is echt niks persoonlijks lieve familie en vrienden…love you BIG TIME!

Geldt niet echt voor de AH caissière, die blik was eigenlijk wel persoonlijk?

Truste♡

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*